Tratamente corporale

Tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia

Tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia

Ce este tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia?
Eximia este inovatia tehnologica de amploare care poate inlocui chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

LASERPORATIE MULTIPOLARA cu vibratii – Vibrating Multipolar Laserporation poate inlocui cu succes liposuctia chirurgicala, datorita vibratiilor integrate in manipulul pentru laserporatie multipolara ajutand la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide. Activarea endorfinelor ajuta la minimizarea durerii, stimuleaza microcirculatia si tonifiaza tesutul. Vibratiile activeaza mecanoreceptorii cutanati, eficientizand astfel procesul de lipoliza.

RADIOPORATIA SQUARE-TECH – un concept inovativ ce include doua terapii, electroporatia si radiofrecventa, si este special creat pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile. Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.

BENEFICIILE TRATAMENTULUI cu Eximia:
– Elimina cu pana la 40% tesutul adipos
– O alternativa unica a liposuctiei chirurgicale
– Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta
– Reduce celulita
– Reface elasticitatea si tonusul pielii
– Intinde pielea, lasand-o neteda, fara vergeturi si cicatrici
– Remodeleaza silueta
– Accelereaza metabolismul celular si oxigeneaza tesuturile

Cum se realizeaza tratamentul?
Tratamentul de slabire este personalizat imbinand cele 5 tehnologii intr-o singura sedinta.

Laserporatia actioneaza asupra stratului adipos diminuand in centimetri
Endo-Radio-Mag trateaza celulita, tonifiaza si oxigeneaza pielea

Cavitatie

Cavitatia cu ultrasunete

Cavitatia cu ultrasunete este procedura non-invaziva ce asigura cele mai rapide efecte pe o suprafata mare de corp actionand asupra depozitelor de grasime localizate. Tratamentul cu cavitatie patrunde prin stratul superior al pielii, ajunge in tesutul adipos subcutanat tintind in mod specific zonele problematice ale corpului, cum ar fi flancurile, coapsele si abdomenul, fara a afecta muschii sau ale parti ale corpului.

Cavitatia contribuie la combaterea celulitei, a adipozitatii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit la remodelarea corporala.

Radiofrecventa

Radiofrecventa

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal. Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

Tratament cu ultrasunete

Tratamente cu ultrasunete

Tratamentele cu Ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporala deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Un tratament cu ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, Ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.

Terapia vacuum

Terapia vacuum

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de “coaja de portocala”.

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Vibromatique - Vibromasaj pentru tratarea celulitei

Vibromatique – Vibromasaj pentru tratarea celulitei

Terapia prin masaj (terapie somatica) este cunoscuta ca o metoda foarte veche de vindecare si presupune aplicarea unor tehnici de masare asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului, tehnici de constrangere, de producere a unor vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare. Toate aceste tehnici sunt folosite in beneficiul sistemului muscular si osos, al celui limfatic si circular, precum si al sistemului nervos sau al altor sisteme din organism.

Terapia prin masaj influenteaza pozitiv atat starea psihica cat si cea fizica a oricarei persoane. Masajul anticelulitic ramane una dintre cele mai placute si sanatoase modalitati de a scapa de celulita si de depozitele nedorite.

InfraLipoderm - Cavitatie + Infrarosu

InfraLipoderm – Cavitatie + Infrarosu

Ofera rezultate imediate in remodelare corporala si eliminarea adipozitatilor localizate datorita convergentei celor doua terapii cu rezultate dovedite. Combina doua tehnologii: Cavitatie + Infrarosu

Cavitatie: contribuie la combaterea celulitei, a adipozitatii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit la remodelarea corporala.
Infrarosu: determina slabirea prin accelerarea metabolismului, aceasta fiind cea mai rapida si naturala modalitate de a pierde in greutate.

Electrostimulare -  Rowe Professional 24 pads

ELECTROSTIMULAREA ca procedeu de slabit

Profesional 24 Pads aparatul de electrostimulare care a adus inovatia in tratamentul anticelulitic si de remodelare corporala!
Electrostimularea ramane in continuare una dintre principalele metode de slabire ultra-rapida, pasiva, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai ferma, musculatura tonifiata, cele mai bune rezultate in tratamentul anticelulitic si remodelare corporala.
Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel arzand calorii si grasimi aflate in exces in organism. Masaj cu electrostimulare este o forma pasiva de slabit, datorita careia nu va mai trebui sa faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai buna circulatie sanguina si limfatica cat si refacerea elasticitatii pielii.

METABOLIC DEPRESOR - Ultrasunete corporal

METABOLIC DEPRESOR – Ultrasunete corporal

Tratamentul cu ultrasunete este destinat in special tratamentelor corporale legate de: atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate, (acestea sunt obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism), imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau antivergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite in tratamentele faciale pentru ochi si contur facial, lifting facial, inlaturarea cearcanelor, depigmentare, prin eliminarea acumularilor de melanina.