UNGHII TEHNICE

Unghii tehnice

Constructie gel, french permanent, protectie gel a unghiilor naturale, strasuri

Metoda mai noua de a obtine unghii lungi si frumoase este constructia cu gel. In aceasta metoda nu se aplica unghie falsa, ci doar se prelungeste unghia naturala cu gel la orice lungime dorita de clienta. Aceasta metoda protejeaza unghia si o pastreza rezistenta in timp; manichiura arata natural si rezista 3-4 saptamani.

Detalii unghii tehnice

MANICHIURA-PEDICHIURA

Manichiura-Pedichiura

Servicii complete de manichiura si pedichiura

Manichiura reprezinta pt majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila. Uneori, datorita unor incidente, unghiile pot avea de suferit. Datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura traditionala nu da rezultate, atunci se poate apela la noi. Fie ca alegi tips, constructie gel, french permanent, protectie gel a unghiilor naturale, strasuri sau chiar pictura personalizata, mana ta va deveni cartea de vizita care nu mai cere completari.

Detalii manichiura-pedichiura

COSMETICA

Cosmetica

Servicii de cosmetica

Cuvantul cosmetica isi are originea in vechea limba greaca unde Kosmetikos inseamna igiena pielii, gateala, podoaba, arta de a te ingriji. Cosmetica este arta ingrijirii externe a corpului si mentinerea valorilor oferite de natura cu ajutorul unor metode si preparate specifice. Cosmetica defineşte ingrijirea, mentinerea si infrumusetarea corpului uman, precum si intarzierea aparitiei semnelor batranetii.

Detalii cosmetica

TRATAMENTE FACIALE

Tratamente faciale

Tratamente faciale

Un chip luminos ne ajută să avem succes profesional, dar şi să fim mai atrăgători în viaţa personală. Ai grijă de tenul tău – expresia feţei tale te defineşte înaintea celorlalţi!

Tratamentul facial facut cu grija de specialist, ofera tenului tau prospetimea de care are nevoie. In general, tratamentele faciale purifica pielea permitandu-i sa-si recastige capacitatea de pastrare a rehidratarii si astfel conferindu-i o elasticitate mai buna.

Detalii tratamente faciale

MASAJ SI TRATAMENTE CORPORALE

Masaj si tratamente corporale

Masaj si tratamente corporale

La noi veti beneficia de remodelare corporala prin servicii de electrostimulare, o varietate de programe anticelulitice efectuate cu ajutorul vacuumului,al aparatului cu ultrasunete, si tunelului cu infrarosu. In cadrul tratamentelor anticelulitice si a tratamentelor de slabire veti avea rezultate foarte bune cu ajutorul impachetarilor cu paraargil, ciocofango, si alte compozitii special create pt a elimina aceste probleme. In plus va vom ajuta sa invingeti celulita si zonele adipoase cu ajutorul masajului de slabire si anticelulitic, sau sa va relaxati in modul cel mai placut lasandu va prada masajului de relaxare.

Detalii masaj si tratamente corporale

COAFOR

Coafor

Coafor

Parul a fost intotdeauna o arma secreta a femeilor. A indemnat la joaca, a inspirat mister, candoare, senzualitate, sobrietate si chiar a fost un veritabil marcator al personalitatii femeilor.

Indiferent de culoare sau lungime, cheia unui par frumos este sanatatea lui si aspectul ingrijit. Acesta se poate capata atat prin ingrijirea profesionala, cu produsele adecvate la noi la salon, cat si prin anumite sfaturi si metode pe care vi le oferim si care se pot practica zilnic.

Detalii coafor

GENE FALSE

Gene false

Gene false

Vrei sa ai gene bogate si curbate, dar mascara nu iti este de prea mare ajutor? Extensia de gene fir cu fir poate fi solutia pentru tine, aflandu-se in topul tendintelor de infrumusetare din intreaga lume. Extensiile de gene fir cu fir imita perfect genele naturale si le poti gasi in culori si forme diferite. Durata lor de viata este foarte lunga, rezistand pana la 2-3 luni. Extensiile de gene fir cu fir rezista foarte bine la apa si la soare, iar purtarea lor nu se simte deloc si nu iti afecteaza in niciun fel vederea. Nu se rup in timpul somnului si poti sa faci sport in timp ce le porti, la cateva zile dupa aplicare.

Detalii gene false

MICROPIGMENTARE

Micropigmentare

Micropigmentare

Ce faci atunci când în urma deselor pensări nepotrivite ajungi la situaţia în care firele de păr nu mai cresc şi sprâncenele tale sunt aproape invizibile? Apelezi la micropigmentare.

Micropigmentarea este tehnica ce corectează, pune în evidenţă forma sprâncenelor, umple golurile şi poate acoperi cicatricile. Un tehnician bun va crea sprâncenele potrivite, chiar dacă are la dispoziţie doar câteva fire de par.

Detalii micropigmentare