Micropigmentare

Micropigmentare sprancene

Micropigmentare sprancene

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile,tehnica fir cu fir imita firul de par al acestora plus tehnica powdering – efect pudrat fac ca rezultatul sa fie unul fidel si estetic. Un alt aspect important este ca micropigmentarea sprancenelor poate corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi, utilizand pe portiuni mici un pigment de culoarea pielii.

Micropigmentarea sprancenelor este o pigmentare de lunga durata, realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate. Tehnica speciala utilizata pentru obtinerea unei micropigmentari fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, tatuaj cosmetic ori implant micro-pigmentar.

Tatuaj buze

Tatuaj buze

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot vorbi pentru si despre tine. Se intampla ca buzele sa nu aiba culoare sau sa nu fie bine proportionate, una dintre ele fiind mai groasa sau mai subtire, decat ceea ce ne-am dori noi. In acest caz corectia cu creionul este destul de vizibila si nici nu rezista in timp.

Daca doresti buze frumos conturate, ori daca vrei sa le maresti putin volumul, atunci solutia poate fi machiajul semi-permanent (tatuajul buzelor). Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta.

Tatuaj contur ochi

Tatuaj contur ochi

Despre ochi, se spune ca sunt fereastra sufletului si ca privirea este cea care, invariabil, atrage atentia ca un magnet. Nu este de mirare ca majoritatea femeilor sunt preocupate de aceasta trasatura a chipului si incearca sa o evidentieze cu ajutorul accesoriilor din trusa de machiaj.

Un tatuaj cosmetic semipermanent al pleoapelor (tatuaj contur ochi) este cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timpul si banii. Este un inventator de timp si un salvator de bani: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj.