Manichiura-Pedichiura

Manichiura-Pedichiura cu oja semipermanenta

Manichiura-Pedichiura cu oja semipermanenta

Devenita extrem de populara, oja semipermanenta detroneaza incet, dar sigur, moda unghiilor cu gel, reprezentand, pentru tot mai multe femei, o alegere inteleapta, sanatoasa si accesibila din punct de vedere financiar. Poate rezista chiar si patru saptamani si, uneori, functioneaza ca un strat de protectie pentru unghie, protejand-o astfel de exfoliere sau casare. In ceea ce priveste compozitia, oja semipremanenta se aseamana foarte mult cu cea normala, insa are in plus o stralucire aparte si o textura mult mai rezistenta. De asemenea, diferenta dintre aplicarea ojei comune si a celei semipermanente consta in faptul ca cea din urma necesita un procedeu putin mai complex, care include si folosirea unei lampe cu raze UV. Tocmai din acest motiv, manichiura semipermanenta poate fi realizata doar la saloanele specializate.

Manichiura Dip Powder

Manichiura Dip Powder

Manichiura unei femei este printre prioritatile zilnice in ritualul de frumusete. O femeie ingrijita are o manichiura curata si mereu in trend!

Avantajel mainichiurii Dip Powder sunt urmaoarele: in primul rand clienta va beneficia de o manichiura de 3 saptamani. Nu trebuie bagata mana la lampa, se usuca doar la aer. Nu este toxica atat pentru clienta cat si pentru unghie. Totul se face la uscarea aerului, totul natural. Pudra perfect dip este facuta special pentru a elimina aspectul granulat si inestetic. Polimerii suplimentari permit o absorbtie perfecta a pudrei in Base Coat, obtinand astfel culori intense si stralucitoare.