Epilare definitiva cu laser dioda

Epilare definitiva cu laser dioda

Tehnologii

Lungime de unda Alex 755nm
Adancimea de penetrare 755 nm este putin mai mica decat 808nm, este eficient pentru parul deschis la culoare si subtire, mai ales pentru parul incorporat superficial in zone precum buza superioara.

Lungime de unda Dioda 808nm
808nm este dovedit clinic ca fiind cea mai buna lungime de unda pentru indepartarea parului, vizeaza radacina si bulbul folicului de par, il face ideal pentru tratarea bratelor, picioarelor, obrajilor si a barbiei.

Lungime de unda Yag 1064nm
Patrunderea de 1064nm este mai profunda decat 808nm, vizeaza bulbul si papila, sunt eficiente pentru pielea inchisa la culoare, parul gros si persoanele obeze, in special pentru parul incorporat in zone precum scalpul, axile si zonele pubiene.

Parul nedorit de pe toata suprafata corpului poate fi acum indepartat complet,indiferent de textura sau culoare. Meniul intuitiv ne permite adaptarea intensitatilor atunci cand tratamentul se aplica femeilor cat si barbatilor.

https://exclusivenails.ro/wp-content/uploads/2021/07/eepilare-definitiva-cu-laser-dioda.jpg

Avantajele epilarii definitive cu laser dioda

Certificare Medicala.
Eficacitate maxima deoarece dispune de un software complex ce limitează la minim riscurile.
Dispune de un sistem unic de racire EOS ICE fabricat in America.
Cea mai noua tehnologie de racire, asigura pe langa un efect ideal de racire la nivelul dermului si durabilitate de functionare mai mare a manipulului.
In timpul procedurii estetice softul intuitiv permite adaptarea protocolului de tratament pentru mai multe fototipuri, diverse texturi ale firului de par.
Costuri reduse de intretinere.
Timp redus pentru realizarea tratamentului datorita frecventei de 1 pana la 20Hz.
Patrunde adanc in derm datorita tehnologiei laser cu lungimi de unda combinate si poate actiona la diferite adancimi si pe diferite texturi ale firului de par.
Tratamenent sigur si non-invaziv.