Detalii cosmetica

Epilare cu zahar

Epilare cu zahar

Epilarea cu zahar este cea mai blanda metoda de epilare posibila la acest moment. Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie!

Ea functioneaza excelent pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arate curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte facand ca pielea sa nu mai aiba acel aspect “de piele imbatranita”. Cu cat e mai putina presiune asupra pielii cu atat rezultatele sunt mai bune. Nu se va apasa niciodata pe piele atunci cand zaharul este aplicat sau cand este desprins de pe piele.

Epilare cu ceara de unica folosinta

Epilare cu ceara de unica folosinta

Epilarea cu ceara reprezinta cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp si, in plus, este durabila – firul creste in interval de 2-3 saptamani. Poti opta fie pentru ceara traditionala sau ceara la cartus, de unica folosinta.

in cazul in care ceara este calda, ea patrunde in foliculi, iar firul este smuls din radacina. Dezavantajul este ca, daca ai pielea sensibila, procedura poate fi dureroasa si poate aparea iritatii locale. In general, poti apela fara teama la acest procedeu, pentru orice parte a corpului – inclusiv pentru zonele mai delicate, cum ar fi axilele si partea inghinala. Daca te vei epila in permanenta cu ceara, firul de par va creste mai rar si mai fin, pentru ca este smuls din radacina.

Epilarea cu ceara traditionala

Epilarea cu ceara traditionala

Epilarea cu ceara traditionalaSchimbarea metodei de epilare s-a facut uneori din necesitate, alteori datorita trendurilor si, nu in ultimul rand, din pura curiozitate feminina. Cert este ca, indiferent de trendurile de moment, femeile se intorc constant la epilarea cu ceara traditionala, refolosibila.

Epilarea cu ceara traditionala poate fi efectuata in orice perioada a anului, ceea ce este un avantaj important fata de epilarea cu laser, de exemplu, care nu trebuie efectuata in lunile de vara. Epilarea cu ceara traditionala este una dintre cele mai economice metode de epilare, fie ca este efectuata la salon sau acasa. Fie ca mergem la un salon cosmetic care respecta standardele profesiei, fie ca ne epilam singure acasa, am inteles ca ceara refolosibila este deopotriva igienica, economica si eficienta in lupta noastra cu parul nedorit.